ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Παρέχουμε αξιόπιστο και δοκιμασμένο εξοπλισμό, που να ταιριάζεια απόλυτα στις ανάγκες των πελάτών μας ενώ προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες τιμές. Πιστέυω μας είναι ότι ο κάθε πλάτης μας είναι ξεχωριστός και έχει τις δικες του μοναδικές ανάγκες για τις οποίες νοιαζόμαστε χωρίς να υπολογίζουμε προσωπικό χρόνο. Για αυτό εκέινοι μας επιστρέφουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Με βάση την καταγραφή και ανάλυση των αναγκών των πελατών μας παρέχουμε το κατάλληλο λογισμικό που ικανόποιεί απόλυτα τις ανάγκες τους, χωρίς περιττά χαρακτηριστικά, αλλά άκρως αναβαθμίσιμο και σε προσιτές τιμές. Καλύπτουμε γενικές (λειτουργικό σύστημα, εφαρμογές γραφείου και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, λογισμικό κατά των ιών) αλλά και ειδικές (εμπορική και λογιστική διαχείριση, σχεδιαστικά πακέτα κλπ)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό όλου του συστήματος μηχανογράφησης ενός γραφείου, ξεκίνώντας απο την δομημένη καλωδίωση, σχεδιασμό δικτύου και τηλεφωνικού κεντρου, εγκατάσταση και παραμετροποίηση των Η/Υ και τηλεφωνικών συσκευών. εκπαίδευση των χρηστών στις νέες τεχνολογίες